čtvrtek 24. července 2014

Moje knižní rodinka TAG


Všechny Vás srdečně zdravím! Dnes jsme se Zoye dostali docela dobrý nápad a myslím, že by byla škoda ho nezrealizovat.

Tag se jmenuje Moje knižní rodinka, a jak už název napovídá, jde o to, aby jste sestavili svoji knižní rodinku. Prosím Vás, postavy vybírejte podle povahy a chování, nehleďte na to, že je hrdina/hrdinka z fantasy knihy ap. Postavy můžete brát z jakýchkoliv knih, třeba i z těch, které nebyly zfilmovány.

Banner je vyroben mnou, tak si ho prosím nějak nepřivlastňujte a přidejte ho do svého článku. Toto je můj tagový článek, nebudu dělat jiný samostatný. Budu rád za každého, kdo se zúčastní :) Odkazy na své články mi hoďte do komentářů, rád se podívám ;) Doufám, že se Vám náš tag líbí a že si ho užijete.

Andy Zaphir & Zoey
Táta
Peetu Mellarka jsem si vybral, protože mi v knize přišel férový. Možná, že jsem Peetu vybral i proto, že by mě od něj, jako od táty, čekal každé ráno čerstvý chléb :D. Vždy se mi na něm líbilo odhodlaní a jeho talent promlouvat do duše. Peetovy projevy mi vždy dokázali nahnat husí kůži. 







Máma
Myslím, že už jsem to jednou zmiňoval. Tris mám o trošičku raději než Katniss. A proč? Tris mi přijde milejší, je to takové moje srdíčko. Nejvíc na ni obdivuji, že byla skromná a bojovala za ostatní.  








Bratr
Grover je nehorázný srandista a pohodář. Vždy mě dokázal zvednout náladu. Číší z něj pozitivní energie a myslím, že si ho zalíbí naprosto každý.








Sestra
Hermiona byla moje dětská láska :). Pro některé ostatní lidičky je Hermiona zakomplexovaný šprt, ale já ji vidím jako vzdělanou a elegantní mladou dámu s kterou umí být i sranda. Na venek je sice mírná, ale uvnitř je to velký bojovník. 







Přítelkyně 
Annabeth je prostě nádherná bytůstka. Možná se někdy chová trošičku víc navýšeně, ale to už patří k jejímu charakteru. Bez toho by to nebyla ona. Jako mou přítelkyni jsem si ji vybral, protože je vychytralá a krásná. Obdivuji její zápal pro věc. Ale jak už jsem psal, i Annabeth má své chyby :)  






Nejlepší kamarádka
Christina je svérázná a drzá dívka z Neohroženosti (předtím z Upřímnosti), která má vždy dlouhé vedení. V některých ohledech jsme si podobní. Na Christině se mi líbí to, že umí upřímně říct svůj názor. Agr, ve filmu je tak jiná! 








Nejlepší kamarád
Percy je takový kamarád do deště. Je samotářský a skromný. Nepřidává si navrch tím, že je jeho otec jeden ze tří nejvyšších řeckých Bohů. Takže skromný, milý kluk, i přesto že je to hvězda Olympu :)







Mazlíček
Mým nejoblíbenějším mazlíček byla a vždy bude Hedvika. Sice se neprojevila nějakým velkým činem, ale je to věrná kamarádka Harryho Pottera. Kdo by nechtěl sovičku, která by nosila kouzelné dopisy až z Bradavic? Mimochodem, já na něj stále čekám. Sovy mám rád jako takové, ale Hedvika na mě působí tak zvláštně tajemně a přitom moc mile. 





Nominuji:
KAŽDÉHO BLOGGERA, KTERÝ CHCE TAG UDĚLAT (potom mi pošlete odkazy do komentářů)!


19 komentářů:

  1. Super nápad! :)) Já se určitě zúčastním. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tag a perfektní nápad! A vybral si samé skvělé lidi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) A ještě jednou. Tyhle lidi jsou takový moje zlatíčka :)

      Vymazat
  3. Super tag, tvoje odpovědi byli hodně zajímavé :D Myslím, že už vím, jaký TAG natočím D

    OdpovědětVymazat
  4. super nápad! jestli mi vyjde čas, taky bych se ráda zapojila :-) ale teda... máš drsné rodiče :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo se zapoj, budu jenom rád. :) to vystihla :D

      Vymazat
    2. tak mi to vážně nedělo a zapojila jsem se :D mezi učením to přišlo vážně vhod se na chvíli odreagovat a dát do kupy rodinu :-)

      http://zefill.blogspot.com/2014/07/moje-knizni-rodinka-tag.html

      Vymazat
  5. Skvělý nápad, originální a zábavný. :) Zvolila bych podobnou kombinaci, jen bych někam ještě strčila Harryho, protože ten nesmí nikde chybět. :D A možná bych oddělala Christinu, která mě osobně zas tolik k srdci nepřirostla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkujeme :) Tak ho zkus taky udělat, moc rád se podívám.

      Vymazat
  6. Dobrý nápad na tag :-) Možná se později zúčastním!

    OdpovědětVymazat
  7. Super nápad a super výběr :). Ráda jsem se zúčastnila :) tak ti taky představuji svoji rodinku: http://www.mynonka.blogspot.cz/2014/07/moje-knizni-rodinka.html :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pecka, děkuji za odkaz :) Článek zrovna jsem to dočetl, je naprosto dokonalý! :)

      Vymazat
  8. Moc děkuju, za účast, máš nádhernou rodinku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý nápad, zabavila jsem se u toho vážně na dlouho :D ;)

    http://my-world-is-fantasy.blog.cz/1408/knizni-rodina

    OdpovědětVymazat